Do you want to go to the plage with me?

16 september 2024

Op 6 september 2024 vond ons jaarlijkse ‘End of Summer’ event plaats. Alle collega’s waren welkom op het strand! Niet aan de kust, maar wel in Aplaya (by Avanco), een eventoase in Aalbeke. 

Vandelanotte strandstoel

De weergoden hadden ‘End of Summer’ iets te letterlijk genomen, want doorheen de dag viel de regen met bakken uit de lucht. Gelukkig hielden ze toch nog een beetje rekening met onze planning. Rond 19u klaarde het op, en na een woordje van onze CEO Nikolas Vandelanotte, konden we buiten genieten van een gezellige receptie.

Voor het eten konden we rekenen op The Streetfood Company. Hun foodtrucks (of liever foodbikes) waren gevuld met allerlei lekkers: van smaakvolle pasta’s en krokante frietjes tot hotdogs en dumplings. Iedereen kon zijn buikje naar hartenlust vullen! Er viel ook iets te winnen: dankzij een ludieke fotowedstrijd konden onze collega’s een gepersonaliseerde Vandelanotte-strandstoel mee naar huis nemen.

Terwijl we nog aan het smullen waren van ons dessert, begon de band Brooks met hun optreden. Ze omschrijven zichzelf als ‘energieke partyband’ en dat zullen we geweten hebben! Al snel werd de tent omgetoverd tot een ware danstempel. Cover na cover werd enthousiast meegezongen door onze collega’s, en enkele bisnummertjes konden niet ontbreken.

Daarna was het feestje echter nog niet gedaan! De beats van Dennis Cartier lokten ons naar binnen, waar we verder konden dansen, zoals dat hoort op een vrijdagavond. 💃🕺 Ondanks de regen eerder op de dag, werd het een onvergetelijke avond vol plezier, lekker eten en vooral veel samenhorigheid. We kijken nu al uit naar volgend jaar!

Vandelanotte zomerfeest 2024
Zomerfeest 2024 - Nikolas Vandelanotte
Zomerfeest 2024 - Foodtrucks
Zomerfeest 2024 - Buiten
Zomerfeest 2024 - Brooks